SERVICE CALCULATOARE - MENTENANTA IT

Tehnicienii nostrii se deplaseaza direct la sediul clientului astfel incat nu mai este necesar sa va plimbati cu calculatorul si sa asteptati pana se rezolva.

Asistenta tehnica clienti

CleanPC este o companie care furnizeaza servicii IT integrate(service calculatoare, mentenanta calculatoare, administrare servere, consultanta IT, administrare WEB) societatilor care au ales sa externalizeze departartamentul informatic.
Prin abonamentele de mentenanta calculatoare clientii nostrii obtin o redecere de costuri cu minim 50% fata de un departament IT propriu.
Unul din avantajele de care clientii nostrii beneficiaza este sistemul bazat pe preventie, fata de sistemul uzual de service calculatoare in momentul in care apare o defectiune.
Efectuam vizite lunare la toti clientii nostrii si verificam parametrii de functionare al tuturor echipamentelor astfel incat putem observa majoritatea problemelor inainte de a produce efecte

ce pot afecta posibilitatea de utilizare a lor.
Prin acest sistem productivitatea clientilor din punct de vedere informatic a crescut si incidentele de pierdere de date cauzate de defectiuni ale echipamentelor de stocare date au scazut considerabil. De asemenea implementam solutii de back-up profesionale astfel incat datele critice ale firmelor sa fie in siguranta tot timpul.

Gandirea noastra este de a implementa un sistem informatic care sa vina in sprijinul beneficiarilor pentru a putea beneficia pe deplin de avantajele pe care le ofera in ziua de asta tehnica de calcul si nu doar de a face service asupra defectiunilor.


Companii

Prin abonamentul de mentenanta calculatoare costurile sunt cu cel putin 50% mai mici decat in cazul unui departament IT. Intreruperile de activitate datorate problemelor IT sunt unul din factorii care contribuie la productivitatea unei firme.

CLEANPC

Tehnicienii nostrii se deplaseaza direct la sediul clientului astfel incat nu mai este necesar sa va plimbati cu calculatorul si sa asteptati pana se rezolva.

Politica CleanPC este indreptata catre client si rezolvarea problemelor

dumneavoastra legate de IT.

Folosim testere profesionale si avem o experienta de mai multi ani in service calculatoare.

Servicii IT:

Asistenta tehnica clienti Configurare router wireless Configurare client e-mail Configurare retea
Devirusare calculatoare Instalare windows si software

Optimizare sistem de operare

Mentenanta calculatoare

Prin abonamentul de mentenanta calculatoare costurile sunt cu cel putin 50% mai mici decat in cazul unui departament IT.

Intreruperile de activitate datorate problemelor IT sunt unul din factorii care contribuie la productivitatea unei firme.

Clientii care au contract de mentenanta calculatoare cu firma noastra au inregistrat o scadere semnificativa a acestor intreruperi, asfel crescand si productivitatea.

Beneficii suplimentare pentru afacerea ta:

1. Solutii optime pentru performante maxime cu minim de costuri;

2. Suport pentru cele mai noi tehnologii IT;

3. Help-desk de la distanta prin telefon sau prin internet (remote), pentru inlocuirea deplasarii;

4. Solutii de securitate crescute pentru protectia datelor;

Profesionisti in devirusare calculatoare

Tehnicienii sunt instruiti in detectarea manuala a virusilor si spyware si eliminarea lor, astfel incat dupa devirusarea calculatorelor si instalarea unei solutii antivirus sa va puteti continua activitatea obisnuita fara a mai fi deranjati de virusi.

Tags: