Bine ati venit la CleanPC-solutii IT. 

Viziunea noastra este sa reparam si sa solutionam impreuna toate problemele IT ale dumneavoastra . Scopul nostru este de a oferi cel mai înalt nivel profesional şi suport tehnic fără birocraţia sau modul de tarifare a marilor firme din domeniu. Ştim, nimic nu poate fi mai frustrant decât a face fata unei companii gigant cu zeci de oameni în care trebuie sa astepti săptămâni, uneori luni, pentru a solutiona o problema . Ne străduim să oferim o colaborare plăcută şi solutii de consultanta la toate problemele dumneavoastra. Scopul nostru este de a crea relatii de durata cu clientii nostri prin servicii excelente, manopera de calitate, preturi cat mai mici, profesionalism şi o pasiune pentru toate lucrurile tehnologice.

Oferim servicii în funcție de cerințele specifice ale clienților noștri. Fie că sunteți în căutarea de a elimina viruși și spyware din computere, instalații de rețea/wireless, implementarea infrastructurii la comandă sau securizarea rețelei dvs. de la amenințări de securitate, avem expertiza și experiența pentru a realiza toate proiectele IT.

Împreună cu serviciile de calitate, CleanPC oferă, de asemenea, constructii personalizate de calculatoare la prețuri rezonabile, atât pentru întreprinderi cat și pentru persoane fizice. Satisfactia dumneavoastra este întotdeauna prioritatea noastra, precum și furnizarea celor mai bune solutii IT in functie de particularitatea fecarui client.