Termeni si Conditii

 

La intrarea produsului in service, receptia se executa printr-o inspectie vizuala a acestuia. Clientul ia act de constatarile ulterioare efectuate in service in urma diagnosticarii produsului.

 

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor sau seviciilor de pe site-ul www.cleanpc.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

 

SC Viomil Impex SRL (CleanPc) nu isi asuma responsabilitatea eventualelor pierderi sau deteriorari ale datelor/ informatiilor stocate pe echipament. Ca sa fiti siguri de pastrarea datelor  CleanPc recomanda inainte de orice interventie in service back-up-ul de date.

Prin acesarea site-ul www.cleanpc.ro sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila sa putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam sau confirmam sub nici o forma oricefel de informatie pe care il veti gasi pe acestea.

 

Obiectul Contractului consta in diagnosticarea si in masura in care este posibil repararea de catre Prestator, la cererea si cu acordul exprimat scris sau verbal al Clientului, a echipamentului electronic mentionat in fisa de service, aflat in perioada de postgarantie (denumite in continuare “Echipament”).

 

CleanPc.ro (SC Viomil Impex SRL)se obliga sa diagnosticheze Echipamentul. Se obliga sa repare Echipamentul in cazul in care acesta a fost declarat reparabil in urma diagnosticarii si numai cu acordul expres al proprietarului Echipamentului, corespunzator cu  pretul comunicat  al reparatiei. Se obliga sa livreze proprietarului Echipamentului piesa defecta inlocuita numai la solicitarea expresa a acestuia facuta inainte de finalizarea reparatiei, in masura in care aceast lucru este posibil. Se obliga sa furnizeze proprietarului Echipamentului informatii privind interventia efectuata asupra Echipamentului. Nu raspunde pentru pierderea informatiilor sau datelor, precum si pentru orice prejudicii suferite de client  in urma acestor pierderi, obligatia Prestatorului fiind numai de a repara echipamentul. Se obliga sa deblocheze echipamente care au fost protejate prin parole de catre  client numai contracost si numai daca acest lucru este posibil. 

 

Clientul se obliga sa furnizeze CleanPc.ro (SC Viomil Impex SRL) toate informatiile necesare si relevante legate de starea Echipamentului si manifestarea defectului reclamat. Se obliga sa utilizeze Echipamentul in limitele si in conditiile specificate de catre producatorul Echipamentului. Se obliga sa plateasca taxa de diagnosticare si/sau reparare catre CleanPc.ro. Se obliga sa transmita CleanPc acordul sau refuzul, verbal sau scris, pentru repararea echipamentului. Se obliga sa achite contravaloarea remedierii echipamentului, precum si a tuturor taxelor imediat ce CleanPc l-a anuntat ca produsul a fost reparat. Se obliga sa achite contravaloarea serviciilor prestate si facturate de Prestator; in caz contrar, Beneficiarul este de drept in intarziere, datorand Prestatorului penalitati de intarziere in cuantum de 0,5% pe zi de intarziere calculate la valoarea facturii scadente si neachitate. Daca clientul nu doreste repararea echipamentului  de catre CleanPc va achita taxa de diagnosticare si taxa de transport de la sediul CleanPc la adresa Beneficiarului. Clientul poate efectua plata facturii prin virament bancar in contul prestatorului Raiffeisen Bank, IBAN: RO67 RZBR 0000 0600 1470 7879, in numerar sau cu cardul la receptia acestui.

 

Clientul are obligatia de a ridica/revendica produsul atat de la SC Viomil Impex SRL (CleanPc) avand CUI. RO 15162280 si J31/35/2003 din Zalau, Str. C.Coposu, Bl:2 ‘ , parter cat si telephonic la Nr. 0755/251 376 sau 0799/664 277 in termen de 15 zile de la data la care a fost anuntat ca va fi expediat prin curier sau poate fi ridicat de la receptie. In cazul in care nu este ridicat dupa notificare pentru perioada ce depaseste 15 zile se va aplica o taxa de depozitare in valoare de 5 lei/zi. In situatia in care produsul nu a fost ridicat in termen de 90 de zile de la anuntare, clientul accepta sa renunte la dreptul de proprietate asupra acestuia, echipamentul ramanand in proprietatea CleanPc.

 

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. CleanPc face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

 

Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

 

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

 

Securitatea Datelor Personale

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.Datale personale furnizate de utilizatorii serviciilor noastre vor fi folosite numai pentru a confirma comenzile, a livra produsele achizitionate prin intermediul acestui site si pentru facturare. Adresa de e-mail furnizata poate fi folosita pentru a va comunica mesaje referitoare la produse, servicii, oferte speciale sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de CleanPc. Puteti cere oricand stergerea adresei dumneavoastra de e-mail din lista folosita pentru comunicarea de marketing. La cererea dumneavoastra, CleanPc va sterge toate datele dumneavoastra personale furnizate cu ocazia inregistrarii.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

            Legea nr. 51/2003, care aproba ordonanta 130/2000, “consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”,

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

 

   DISCOUNT

         Toate campaniile care sunt desfasurate de CleanPc prin mijloace WEB sau cupoane de reducere sunt destinate exclusive persoanelor fizice. Pentru fiecare campanie de DISCOUNT la serviciile prestate de CleanPc se pote utiliza doar un singur cupon de reducere pentru produsul adus in  service, deasemenea clientul poate beneficia de maxim patru cupoane de reducere pe luna . Clientii CleanPc nu pot beneficea (simultan) la aceeas lucrare si de cupon de reducere cat si de oferta de servici postata pe pagina CleanPc.

         Persoanele juridice pot beneficea de DISCOUNT pe o perioade mai lunga de timp in functie de serviciile sau abonamentul de care are nevoie. Pentru oferta sau  discounturile personae juridice va rugam sa ne contactati la Tel: 0755251376 sau pe email: contact@cleanpc.ro

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.cleanpc.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.cleanpc.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor cleanpc.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Zalau, Romania.

 

Dispozitii finale

CleanPc.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.cleanpc.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului ceea ce se cheama plata RAMBURS.

Preturile afisate pe site la sectiunea service nu includ TVA.

Preturile afisate pe site la toate echipamentele  includ TVA.

Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa contact@cleanpc.ro