Service si reparatii pentru Macbook, iMac, Desktop

Odată ajuns Macbook-ul, iMac-ul Desktop-ul tău la service, acesta va trece printr-o diagnosticare completa făcută de un tehnician specializat. Atunci cand diagnosticarea este completa, tehnicianul ce s-a ocupat de Macbook-ul tau te va contacta sa iti comunice rezultatul constatării si opțiunile de reparație existente pentru Macbook-ul tău. Tu decizi ce reparație aprobi. Nicio reparație nu se face pana nu avem acordul tău.

Service Apple Macbook de la CleanPc, asigura reparatia macbook-urilor pastrand standardele de calitate cu care v-am obisnuit si bineinteles la un pret acceptabil, mult mai mic decat in service-urile autorizate.

Pe cat sunt de performante, frumoase, rezistente, etc pe atat sunt de complicate pe interior(multe pamblici fine, o arhitectura complexa, foarte multe suruburi, etc) si cu o tehnologie avansata si complicata. Daca e adevarat ca nu oricine i-ti poate repara un laptop atunci cu siguranta e si mai adevarat ca nu orice service poate repara un produs Apple.

La CleanPc avem technician cu o experienta de 5 ani si sute de Apple-uri reparate. Datorita faptului ca in Romania exista doar cateva firme care ofera service de reparatii a calculatoarelor Apple preturile sunt pe masura, la CleanPc poti beneficia de reparatie de precizie la preturi rezonabile pentru calculatore Apple

 

Tel :0755251376

Servicii oferite:

Diagnoza, reparatie si recuperari de date.

Instalari, upgrade, backup, curatare echipamente.

Asistenta in vederea achizitie de produse Apple.

Asistenta HW si SW pe baza de contract sau la cerere.

Consiliere achizitie, extindere si retea, solutii la cheie!

Consiliere in utilizarea produselor pentru prevenirea defectelor.

Inlocuire integrala a echipamentelor defecte sau depasite.

 

 

 

 

Fa-ti viata mai usoara, contacteaza un profesionist ! Pentru mai multe detali da click aici

         Puteti accesa lista cu preturile de service oferite de CleanPC aici.