Service Laptopuri

Service LAPTOP, placi de baza, upgrade, optimizări, diagnostic hardware, ecrane, schimbări mufe de alimentare, alimentatoare, balamale, devirusări, instalări sisteme de operare, drivere și softuri uzuale, înlocuire componente defecte, instalare componente, rescriere /updatare BIOS, depanări,instalare Windows.

Procesul de reparare a calculatoarelor pe parte de software este necesar in cazul in care sistemul de operare, Windows XP/7/8/10 , se blochează sau lucrează foarte încet , da erori sau atunci când nu mai pornește. In aceste cazuri, de ce mai multe ori, sistemul de operare  a fost infectat cu viruși sau a fost folosit defectuos.

CleanPc oferă totodată recuperarea de date de pe toate mediile de stocare ( drive pen , stick , memorii sd , memorii micro sd , hard disk  extern , harddisk intern , diferite carduri de memorie  sau orice tip de unitate de stocare.

Pe lângă service de echipamente și soluții IT de calitate pentru persoane fizice, CleanPc asigura și service clienților persoane juridice  prin mai multe tipuri de abonamente lunare, în funcție de necesitatea clienților cu un timp de intervenție foarte scurt sau chiar 24 din 24, după cum puteți vedea în secțiune Abonamente . Pentru  alegerea celui mai avantajos pachet de servicii, este necesara efectuarea unei analize prin care vom determina nevoile dumnevoastră în materie de IT. In urma acesteia, vi se va recomanda un abonament personalizat.

Fa-ti viata mai usoara, contacteaza un profesionist ! Pentru mai multe detali da click aici

                 Puteti accesa lista cu preturile de service oferite de CleanPC aici.

Tags: