WEB DESIGN

 

Oferim solutii complete de creare site (magazin online, site prezentare, blog, forum, newsletter corporate, campanie online etc) si SEO, toate adaptate scopului si bugetului dumneavoastra.

Fie ca esta vorba de un blog, forum, website, newsletter corporate, campanie online, identitate vizuala , realizam la timp tot ceea ce aveti nevoie pentru zona online a afacerii dumneavoastra. Echipa noastra este formata din personal calificat pentru creare site, web development si web design, fiind pregatita in orice clipa pentru implementarea solutiilor rapide prin folosirea softurilor CMS (content management system), precum sistemele WordPress, Joomla si nu numai.

Zona online a devenit foarte competitiva, insa mereu este loc pentru viziuni noi si , mai mult decat atat, in Romania, piata online nu se afla in stadiul de maturitate , ceea ce inseamna pentru dumneavoastra ca puteti intra pe piata cu usurinta, comparativ cu alte tari!

Pentru ca aceasta munca implica nenumarate operatiuni, aveti nevoie de o intreaga echipa care sa se ocupe de viitorul business online pe care dumneavoastra doriti sa-l dezvoltati.CleanPc va sta la dispozitie nu numai cu crearea site-ului , cat si cu optimizarea SEO si mentenanta permanenta.

 

Pentru promovarea online. SEO cuprinde totalitatea tehnicilor prin care un web site este adus la o forma care sa-l propulseze cat mai sus in lista rezultatelor afisate de motoarele de cautare (GOOGLE, YAHOO, MSN, etc) pentru diferite cuvinte cheie. Practic, simpla existenta a unui web site nu inseamna nimic, daca site-ul respectiv nu este vizibil pe internet, astfel incat sa atraga vizitatori cat mai multi, dintre care sa se detaseze clientii afacerii respective. In acest sens, tehnicienii nostri propun o abordare bazata pe rezultate in procesul de obtinere a unei pozitionari cat mai inalte in motoarele de cautare pentru site-ul clientului nostru. Metodele noastre de optimizare pentru motoarele de cautare ( SEO ) sunt diverse, alese in functie de unicitatea si specificul fiecarei afaceri in parte si cu rezultate foarte bune pe domeniul site-ului web implicat.

Va prezentam cateva exemple !!!

Site creat de noi ! Pentru mai multe detali da click aici

Site creat de noi ! Pentru mai multe detali da click aici

Site creat de noi ! Pentru mai multe detali da click aici

Fa-ti viata mai usoara, contacteaza un profesionist ! Pentru mai multe detali da click aici

servicii SITE

Creare, Promovare, Mentenanta, Totul intr-un singur loc.

Creare Site-uri

Oferim Creare Site-uri Personalizate, Compatibile pentru Desktop, Tableta, Telefon si Optimizate pentru Google, Yahoo, Bing.

Promovare Site-uri

Analizam afacerea dumneavoastra precum si competitia dupa care va recomandam cele mai targetate metode de promovare online.

Support SITE -uri

Va oferim suport tehnic integrat prin sistemul nostru de ticketing si facturare pentru: Mentenanta Web, Web Hosting, Modificari Site etc.